Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

torstai 28. syyskuuta 2017

Luomunaudan sisäfileetä chimichurrikastikkeen ja Moilaksen gluteenittomien raviolien kera

Siinä missä mielelläni tekisin aina kaikki ruuat alusta loppuun asti itse, välillä on vaan paikallaan päästää itsensäkin vähän helpommalla. Etenkin kun se tarkoittaa meillä sitä, että siitä huolimatta arjen kiireissä ei tarvitse tinkiä hyvästä ruuasta! Törmäsin aivan sattumalta taannoin kaupan pakastealtaalla Moilaksen gluteenittomiin ravioleihin ja päätin laittaa ne testiin. Meillä sattui olemaan kotona pakkasessa luomunaudan sisäfileetä ja sulattelinkin siitä meille pääraaka-aineen tähän annokseen. Raviolit ovat erittäin helppo ja nopea valmistaa ja tämän annoksen valmistamiseen ei kokonaisuudessaan mennyt kuin puolisen tuntia ja oltiin jo ruokapöydässä annokset edessämme. Moilakselta löytyy todella paljon erittäin hyviä gluteenittomia tuotteita, niitä meillä käytetäänkin säännöllisesti.



Ainekset: (2 hengelle)

300g luomunaudan sisäfileetä, pihveiksi leikattuna

Chimichurrikastikeen ohje löytyy täältä.

1 pussi Moilas gluteenittomia pinaatti-tuorejuusto ravioleja

Valmista ensin chimichurrikastike ja laita se jääkaappiin makustumaan. Raasta sisäfileepalojen joka puolelle ripaus ruususuolaa ja mustapippuria myllyistä. Kuumenna paistin pannulla tilkka oliiviöljyä ja paista fileepaloja pannulla joka puolelta n. 2 minuuttia. Nosta ne pois pannulta ja laita folion sisään hetkeksi vetäytymään. Valmista tällä välin raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Kun pasta on kypsynyt, leikkaa halutessasi pihvit ohuiksi siivuiksi annoslautasiin ja lisää annoksiin pasta ja kastike. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti