Gluteenittomia reseptejä vuodesta 2016 alkaen!

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Mansikoita ja minimozzarellaa vihreällä pestolla

Perinteistä lauantaimenua suunnitellessani, ajattelin kerrankin kokata koko menun tuttuja reseptejä. Selailin läpi kuvia ja tämän blogin reseptiikkaa, mutta tuntui, ettei mikään oikein kolahtanut oikealla tavalla. Niinpä päädyin selailemaan ajatuksia kesäisistä resepteistä ja lopulta päätin toteuttaa kesäisen version caprese-salaatista. Tomaatin tilalle kotimaisia mansikoita ja kylkeen vielä itsetehtyä vihreää pestoa. Tämä olikin sitten vielä onnistuneempi annos, kuin alun perin kuvittelinkaan. Ja mikä parasta, täydellinen kesäruoka!



Ainekset: (2 hengelle)

200g minimozzarellapalloja, puolitettuna
mansikoita, siivutettuna

itsetehtyä vihreää pestoa (resepti täällä)

ripaus tummaa balsamicoa
ripaus mustapippuria

Valmista ensimmäisenä pesto. Sen jälkeen puolita minimozzarellat ja siivuta mansikat. Lado annoksiin vuorotellen mozzarellaa ja mansikoita. Annostele pestoa annoksiin, ripottele päälle hieman tummaa balsamicoa ja raasta myllystä mustapippuria. Koristele halutessasi tuoreella basilikalla. Tarjoile heti, mieluiten kuivan, kylmän samppanjan kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti